За продажба Къща, Pilar, Buenos Aires, Аржентина, La Lomada Country Club

За продажба - Cod. 33917

  • Типология: Къща
  • Област: 360 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

Разположен в една от най-търсените квартали на Пилар, този модерен стил имот с красив дизайн, много светъл и с отлични довършителни работи се намира на централната част на 1040 m2. Не трябва да се посети!
Фасадата й е отнета порцелан Woodgrain и камък. Пешеходен достъп до имота е изглаждане на бетон и превозни средства порфир достъп.
Той разполага с входно антре, тоалетна, дневна с камина, продълговати облечена в камък и излизане в галерията. Кухня с двойна мивка, цялостно обзавеждане и остров, газов котлон и фурна, трапезария и семейство. Големите прозорци, които постигат визуално използване на парка в нейната амплитуда. Desktop / независимо проучване. Обслужван район с пералня и пълна зависимост. Semicubierta гараж с място за две коли, галерия с грил и мивка. Дизайнер басейн със солариум.
На горния етаж има главен апартамент с удобна съблекалня, баня с вана дизайнер, двойна мивка, душ-кабина и санитарен кутия. Junior килер апартамент с потъналия и две спални с плакати, които споделят разделни отделения баня. На трето ниво има голяма стая за игри с достъп до терасата, която има ъгъл на огън.
Отоплението е с подово отопление с локално регулиране на веригата. порцеланови плочки подове. Алуминиеви отвори запечатани двойно стъкло. Напоителни системи и озеленен двор със зелена оградата и каменоделци по дизайн.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB