За продажба Други (земи), Tigre, Buenos Aires, Аржентина, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

За продажба - Cod. 28838

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 12300 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Dos Rios Parana Delta - Рая на Земята

Купи късче от рая просто пропуснете далеч от Буенос Айрес

Това е удивително, че можете да си купите едно райско кътче, само на кратка разходка далеч от прекрасно, но невероятно шумен град Буенос Айрес. Мястото аз съм като около се нарича Dos Rios прекрасна еко приятелски комплекс, разположен на делтата на Парана (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Повярвайте ми, ако навсякъде заслужава да се нарече рай на спокойствието и красотата е Dos Рио. Това е без съмнение едно невероятно място, за да избяга, за да. Това е място, където можете да се възстанови духа си и отново -generate вашата енергия. Сграда в делтата наскоро бе силно ограничена с правителството сложат край на ново строителство, за да се уверете, че тази област продължава да си отворени пространства, неговото чувство на мир и спокойствие и разбира се, да се защити чудесно див живот и флората и фауната. Голямата новина е, че все още можете да си купите парцел от над един хектар тук на Dos Rios, изгради своя кабина или къща до река и седнете и нека световната стреса, докато остане спокоен и безопасен и все пак да бъде много близо до до града. Ограниченията, направени от по отношение на сградата на правителството също ще направят закупуване на Dios Rios голяма инвестиция за бъдещето, тъй като цените могат да се издигат само.

Нека го кажем, всички ние се нуждаем от място, където да избяга, за да. Проблемът е, повечето от местата, които предлагат това, което Dos Rios ви предлага, са много далеч от Буенос Айрес. За да стигнете до тях, включва губите много време, много движение; много стрес, борещи се с трафика, преговарящи препълнени летища и, разбира се, пътуваща е скъпо в наши дни. Въпреки това, с Dos Rios не само, че е чудесно място да се успокои ви напрежение град, че е много лесно и бързо да стигнем до. Поради близостта си до BA ще пристигнат неударена и да има достатъчно време да се насладите на това, което Dos Rios предлага и това, което предлага, е абсолютно невероятно .............

Нейната намира само на 30 км от град Буенос Айрес, но когато сте там, тя ще се чувстват като 1000kms от хаоса на града. Това спокойно място е жив с най-невероятни живота на птиците. Реката се съюзяват с риба и зеленината и зеленина е така, сякаш сте в джунглата на тропически рай. Градът е на една ръка разстояние, но му шум и хаос няма да ви докосне тук. Вместо щете дъх чист въздух и чуете звука на природата, на птици, които говорят един с друг, дървета се кланят на бриз и жаби шепнеха сладки Нищо не един към друг. Шумът на града ще се чувствате 1000 километра и все още това е толкова невероятно близо до града.

Dos Rios е комплекс от над 70 хектара и има само 32 един хектар за строителство за продажба (24 вече са продадени) Всеки парцел има над един хектар земя и всички парцели имат река лице. Останалата част от земята (над 30 Hectors) е собственост на общността на Dos Rios т.е. собствениците на парцела. Тя има редица пътеки, изградени за собствениците на парцели да се насладите, които пресичат комплекса за вземане на най-прекрасните разходки. Със само 32 имота / строителство в общия тя никога няма да бъде над претъпкан, така че можете да бъдете сигурни, на вашия мир за разлика от други комплекси, които са напълно над претъпкан. Dos Rios също е в полза на фронтален басейн да се насладите на прекрасна плуване в горещото слънце, за да се охлади и кът за украса с мека мебел и Parrilla да се готви за префект Asado (не забравяйте поканата ми, моля!)

Няма съмнение, че Dos Rios е много вълшебно място, за да изберете като убежище от този луд свят, както през зимата и лятото. Със своето разположение толкова близо до града, бягство на лудост никога не е било по-лесно, нито по-спокойно.

Както вече бе споменато по-голямата част от парцелите са продадени и има само осем останалите парцели оставени така че не пропускайте. Ако ви се иска да построи имот някъде в близост до града, където можете да се отпуснете и презареждане, Dos Rios е това място аз ви обещавам. Това вероятно ще бъде най-доброто решение, което някога ще направи.

Ако искате да знаете повече за тази приказна проект и да открият повече, моля свържете се с мен по електронна поща.
PS. Цената публикува е за едно повторно -venta за продажба, който се намира в прекрасно местоположение в непосредствена близост до басейна. Това е да се предлагат на по-голяма цена, като собственикът се нуждае от бърза продажба.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB