За продажба Къща в стопанство, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Аржентина, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

За продажба - Cod. 31592

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 94149 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0
  • Състояние на сграда: Good

ОПИСАНИЕ НА ИМОТА:

Място за отглеждане на добитък от 94,149 хектара.
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Престоят е обект, който обединява обща площ от 94,149 хектара. Това място предлага на инвеститорите много интересни и изгодни перспективи поради географското си положение по отношение на град Мендоса (140 км.) И други важни градски центрове, като Сан Карлос, Тунуян и Сан Рафаел, Сканчуан, както и международни летища.
Основният достъп е на 35 километра. на Национален път № 40, въпреки че може да бъде достъпен и от югоизточния ъгъл през провинциален маршрут № 153.
Икономическото му развитие се основава главно на животновъдството, има важна инфраструктура по отношение на пътища, водопроводи, корали, фонтани, поливани вятърни мелници, резервоари за съхранение на вода, капани за събиране на добитък, жилища за персонал и работодател. Последната, макар и скромен стил, разполага с две стаи, всекидневна, кухненски бокс, радиостанция, хладилник с газ, електрическа светлина, захранвана от слънчеви панели, 70 м2 плюс малък навес, който прави общо 120 покрити метра.

Най-близката електрическа инсталация е на 25 километра.
Трябва да се отбележи също, че периметърът на полето е напълно свързан (в перфектно състояние) с изключение на южната част, която е ограничена от huaiquería със значителна височина.
В северозападната част на сградата е оградена част от 7000 хектара. С периметърни капачки, изработени с високо съпротивителен проводник в 5 нишки и стълбове от дърво Itin, Algarrobo и сливови дървета, със съответните им порти за достъп.
А на изток част от 3000 хектара е оградена.
Посочените подобрения са описани по-долу:

ПРЕДСТАВЯ: 13 (тринадесет) .-
AGUADAS: 35 (тридесет и пет) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (сто и осемдесет) километра.
КОРАЛИ: 30 (тридесет) .-
Вътрешни проводници: 40 (четиридесет) километра.
ВЪТРЕШНИ ПЪТИЩА: 280 (двеста и осемдесет) километра пътища.
ЖИЛИЩЕ: 5 (пет) къщи за персонал .-
Резервоари за съхранение на вода: (7) седем резервоара с вместимост 300 000 литра всяка.

КЛИМАТ И ПОЧВИ
Климатът на Мендоса е полу-сух.
Мендоса, има много високи температури през лятото и много ниски през зимата. Валежите едва надвишават 250 mm годишно. Курсът на север-юг от планинските вериги не пречи на напредването на полярния или тропически въздух.
Налице е увеличение на индекса на валежите на юг, поради по-голямото антициклонално влияние на запад и югозапад.
Подът на помещението представя естествени различия на терена или Sandy Sandy ground. (hondeadas и hillocks), можете също да видите плоски части, покрити с дървета и храсти, характерни за местната флора на района, като например: jarilla; chañares; дървета от рожкови; MOLLE; Зампа; и т.н. Има и меки пасища, подходящи за хранене на добитък. На югоизток почвата е малко по-пясъчна, но с обилна растителност, за разлика от северозападната част, която макар и снабдена с горната растителност, е по-земна от пясъчна.

Включва хасиенда и машини. приблизително 1600 глави от говеда.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB